Aportem innovacions tecnològiques pel desenvolupament de models de negocis més intel·ligents

Tecnologia
Connectivitat
Innovació

Partner IoT neix de la fusió de dues empreses consolidades líders en els seus respectius sectors: EinesaCable i la secció Smartcities de Vunkers IT Experts. Dues tecnològiques que uneixen esforços per aportar solucions d’alt valor a empreses i administració pública.

EinesaCable és una empresa amb àmplia experiència en la implementació de projectes de telecomunicacions, que ha ofert els seus serveis tant a empreses privades com públiques, desenvolupant projectes urbanístics i d’edificació, estudis de radiodifusió i cobertura, així com el desplegament de fibra òptica i la teledistribució de senyals de TV terrestre i via satèl·lit.

Vunkers IT Experts és una companyia tecnològica amb una àmplia oferta de serveis IT, especialitzada en ciberseguretat, intel·ligència artificial, Big Data, IoT i en la gestió d’infraestructures IT, que també actua com a operador de telecomunicacions i compta amb enginyeria pròpia de sistemes i telecomunicacions especialitzada en aportar solucions d’alt nivell a empreses i administracions públiques.

Partner IoT té com a finalitat oferir solucions IoT que connectin les organitzacions amb les persones i els entorns, ajudant a implementar eficaçment la innovació en IoT i el desenvolupament de projectes d’alt rendiment.